Vodeći trening centar za kurseve hipnoze u regiji

Više od 50% aktivnih hipnoterapeuta obučeno je na našim kursevima.

 
Tri razloga su za to:

"Ne dozvolite da vas zavedu slični programi, koji umeju da traju i do 300 sati, jer je ova oblast samo-regulišuća i škole nisu ništa drugo do biznisi. Naš program je osmišljen tako da odbacuje svo nepotrebno gubljenje vremena i prezentuje samo one informacije koje su vam potrebne da započnete sigurnu, uspešnu i profesionalnu karijeru."

 
Ovo su kursevi hipnoze u ponudi NewEra Akademije:

 

1. Kurs "Sertifikovani Hipnoterapeut"

Ovaj kurs je namenjen svakome. Čak i ukoliko ste apsolutni početnik, bez ikakvog prethodnog iskustva sa hipnozom, možete sa uspehom završiti ovaj kurs. On će ujedno svim vrstama terapeuta, psihoterapeuta, ili psihijatara dati odličan alat za rad sa vašim klijentima. Akreditovano od strane IHA - svim uspešnim polaznicima omogućeno je članstvo u ovom savezu bez dodatnog polaganja.

Kurs uživo uz trenera (kliknite za detalje) akreditovao međunarodni savez hipnotizera
 

 

2. Kurs "Sertifikovani PLR Terapeut"

NewEra Akademija ponovo izlazi u susret sertifikovanim profesionalcima i drugim pojedincima koji imaju želju da podignu svoju praksu i svoj biznis na potpuno novi nivo! Past Life Regression Therapy (PLR Therapy) ili terapija kroz prošle živote je namenjena svima onima koji žele da terapeutski pristupe uklanjanju problema čiji su izvori u prošlim životima.

- Kliknite za detaljan program ovog kursa

 

3. Kurs "Hipnoza i hipnoterapija, ekspertske tehnike"

Ovaj kurs je namenjen svima koji poznaju hipnozu i hipnoterapiju. Nudi znanja koja iskaču iz standardnih situacija u hipnoterapiji, proširuje sposobnosti i daje alate za specifične situacije. Ovaj kurs je ujedno i preduslov (uz sertifikat hipnoterapeuta) za sticanje specijalizacija.

- Kliknite za detaljan program ovog kursa

 

4. Kursevi specijalizacije

Kursevi specijalizacije su namenjeni svim hipnoterapeutima koji žele da se specijalizuju za određenu ciljnu grupu. Nakon obuke i supervizije steći ćete sertifikat specijaliste - eksperta za određenu oblast.

Za sada su u ponudi sledeće specijalizacije (uskoro više informacija):

- Specijalista za ostavljanje cigareta

- Specijalista za skidanje kilograma

- Specijalista za strahove

- Specijalista za regresiju

U fokusu, aktuelno, novo

WEBMASTERI
Zaradite preko Websajta
prodajom naše e-knjige.  Detalji...