NLP Practitioner - najčešća pitanja

Pitanja o kursu


P: Nemam iskustva sa NLP-om, da li će me ovaj kurs pravilno i dovoljno utrenirati?
O: Da. Nemojte da vas zavara broj sati koje ćete provesti na našem treningu. Standardni programi traju stotinama sati, međutim pravo iskustvo se stiče tek praksom. Upravo zbog toga smo izbacili svu nepotrebnu teoriju, kako bismo vas u što kraćem vremenskom roku obučili NLP principima i veštinama, tako da odmah možete da počnete da ih primenjujete, unapređujući svoj i živote drugih.

P: Na koji način je kurs organizovan?
O: Kurs je osmišljen kao ubrzani trening, po principu fokusiranja na konkretne tehnike i njihovu praktičnu primenu. Svi koji žele da dublje istražuju nauku na kojoj se zasniva NLP, to mogu kasnije da učine kroz mnogobrojnu literaturu. Smatrali smo da na samom treningu nije potrebno da trošimo oduzimamo suviše vremena na teoriju (osim koliko je to neophodno).

P: Koliko modula i ispita sačinjavaju ovaj kurs i koliko vremena je potrebno da se savlada?
O: Kurs se sastoji od 10 modula sa lekcijama i završnim ispitom. Naš NLP Practitioner Boot Camp trening je koncipiran tako da u 20 sati savladate i uvežbate sve tehnike predviđene standardima za NLP Practitioner trening. Sam ispit se polaže u toku i na kraju kursa.

P: Iz čega se sastoji završni ispit i koliko vremena je na raspolaganju za njegovo rešavanje?
O: Finalni ispit se sastoji iz dva dela. Prvi deo su pitanja na koja treba da odgovorite (popunjavanjem testa), a drugi deo je praktična primena naučenog gradiva. Imate dovoljno vremena za njegovo rešavanje i možete se koristiti svim dostupnim materijalima.

P: Nakon kompletiranja kursa, koliko vremena je potrebno da dobijem finalni rezultat?
O: Do sedam dana. Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste položili neki od modula ispita, biće vam omogućene besplatne konsultacije i dodatno polaganje.

P: Video sam da neki programi traju i po 300 i više sati. Ovaj trening je daleko kraći. Da li je podjednako dobar kao i ti drugi programi?
O: Naravno! Da budemo precizniji, programi kao naši su daleko efektniji i daju bolje rezultate od navedenih programa. Većina dugotrajnih programa uzaludno troše vaše vreme, zatrpavajući vas istorijatom i učeći vas često nepotrebnim procedurama. Takvi programi ne samo da troše vaše vreme, već troše i vaš novac.
 

Pitanja o sertifikatu


P: Da li je ovaj trening dovoljan da se legalno bavim NLP-om?
O: NLP nije veština za koju postoji odgovarajuće zanimanje, odnosno posao. To je jednostavno veština koju možete iskoristiti da se unapredite u svakom pogledu.

P: Kako će glasiti moja titula kada kompletiram ovaj kurs?
O: NLP Practitioner

P: Koja organizacija garantuje moju diplomu i sertifikuje moju obuku?
O: International Hypnosis Alliance (IHA). Ovo je međunarodna organizacija sa sedištem u SAD i regionalnim predstavnicima na nekoliko kontinenata.

 

Pitanja o diplomi


P: Da li ću dobiti potvrdu ili sertifikat?

O: Po završetku našeg programa dobićete sertifikat, koji sa ponosom možete da istaknete pred vašim klijentima.

P: Kako izgleda sertifikat?
O: Kliknite ovde da pogledate primer nekog od naših sertifikata.

P: Kada ću dobiti sertifikat?
O: Naš sertifikat se dobija po uspešno završenom i položenom kursu. Računajte da je potrebno do 30 dana po završetku kursa da vam sertifikat IHA stigne na kućnu adresu.

P: Da li se izdavanje sertifikata posebno plaća?

O: Ne, izdavanje i slanje sertifikata je uračunato u cenu. Dodatno vam je u cenu uračunato i godinu dana članarine u IHA.
 

Generalna pitanja


P: Koliko moram da imam godina da bih pohađao NLP Practitioner kurs?
O: Minimum 18.

P: Da li moram da imam određen stepen studija da bih se bavio NLP-om?
O: Ne. Naš trening vam je dovoljan da se bavite NLP praksom.

P: Da li je moguće odslušati NLP kurs i u onlajn verziji?
O: Za sada nemamo tu opciju u ponudi. Kada bude u ponudi, informacije o tome ćete naći na ovom websajtu.

P: Kakva su vaša iskustva u održavanju NLP treninga?
O: Naša referenca treninga (NLP osnove, NLP u prodaji, kao i kursevi hipnoterapije) obuhvata kompanije i pojedince iz velikog broja firmi (da izdvojimo samo veće, kao što su: Comtrade, Microsoft, ili Bayer), kao i veliki broj terapeuta (psihologa, hipnotizera, homeopata i sl.), konsultanata iz brokerskih i osiguravajućih kuća i menadžera prodaje. Naši klijenti koji su sa uspehom uvećali svoju prodaju sopstvenih preduzeća su vlasnici salona lepote, radnji pirotehničke opreme ili kućnih preparata i tako dalje. Praktično ne postoji oblast u kojoj ne možete sa uspehom primeniti NLP veštine.


prijavite se za kurs

U fokusu, aktuelno, novo

WEBMASTERI
Zaradite preko Websajta
prodajom naše e-knjige.  Detalji...