Letujte sa nama na Tasosu


Ubrzana obuka za NLP terapeuta (NLP Practitioner sertifikat)

Pridružite nam se na nezaboravnom letovanju na jednom od bisera Grčke! I dok uživate u moru, prirodi, istoriji i kulturi ove zemlje, ujedno stecite prestižni sertifikat NLP practitioner-a (praktičar NLP-a). Ako ste ikada želeli da savladate NLP brzo a pri tome i jeftino, ovo vam je idealna prilika, jer mi ćemo vam, zbog troškova samog letovanja, značajno umanjiti cenu treninga! I ne brinite da li će biti dovoljno vremena da zaista naučite NLP - naš program je osmišljen tako da odbacuje svo nepotrebno gubljenje vremena i prezentuje samo one informacije koje su vam potrebne da savladate teoriju i tehnike i obogatite svoju terapeutsku ponudu.

Izdavač programa obuke: Marijo Kržić, NewEra Hypnosis Academy

Akreditacija obuke: The International Hypnosis Association

Izvođenje treninga: UŽIVO uz trenera

Dostupnost: Svima, bez obzira na predznanje

Datum i vreme održavanja: Limenas Tasos, 23-29.08.2017. od 10:00-13:00
Ukupno 7 termina/21 sat obuke.

Mesto održavanja:
Aqua beach bar (za redovne posetioce Limenasa - Sekina plaža!)

Tip obuke: Fast Track (inteziv) - ubrzani trening, uz instruktora

Broj mesta: Kurs je ograničen na samo 8 polaznika

Cena obuke: 1200 597 447 EUR!!!.
Cena uključuje obuku, prateće materijale i sertifikat (po položenom ispitu).
Važna napomena: ovo je cena samo obuke i u nju nisu uključeni prevoz, smeštaj i drugi turistički troškovi, koje sami organizujete.

Rezervacija mesta na kursu: vrši se uplatom 20% cene kursa.

Predavanja pored same plaže!

U predivnom ambijentu Aqua Bech Bar-a i osvežavajuće napitke, na samo dvadesetak metara od mora, ovaj kurs će vam definitivno ostati u pamćenju kao jedno od najlepših iskustava. I ne samo to! Preporučujemo da predavanjima prisustvujete u već spremnim kupaćim kostimima, jer na pauzama slobodno možete uskočiti u vodu i malo plivati. A kada se završi predavanje i dođe vreme ručka, preporučujemo vam da se samo premestite par stolova unutar istog prostora, jer kuhinja Aqua Beach Bar-a je jedna od najinteresantnijih u Limenasu.

Ah da, da ne zaboravimo - mi vam pripremamo i par iznenađenja, pa ćete uz malo vožnje ili malo šetanja, imati priliku i da upoznate dobar deo ovog ostrva, njegove zanimljive plaže i istorijske znamenitosti.

Sadržaj kursa: Kliknite ovde.

Najčešća pitanja: Kliknite ovde.

Kratak opis:
Ovaj kurs je namenjen svakome. Čak i ukoliko ste apsolutni početnik, bez ikakvog prethodnog iskustva sa NLP-om. Trening je dizajniran tako da vas nauči tome šta je NLP i kako možete da ga upotrebite da unapredite svoj i živote drugih. Dobićete vredne i jedinstvene alate kojima doslovno možete da transformišete život. Za razliku od standardnih NLP Practitioner kurseva, ovaj trening je koncipiran tako da se fokusira samo na konkretne tehnike, njihove metode i praktičnu primenu. Izbacujući sve nepotrebne teoretske delove, steći ćete podjednako znanje kao i na standardnim NLP Practitioner kursevima koji traju stotinak sati. I opet ćete steći podjednako kvalitetno znanje i validan sertifikat. Nakon što položite ispitne zadatke, dobijate sertifikat akreditovan od strane Internationa Hypnosis Association.

Pogledajte detalje o tome šta je NLP i šta vas čeka na samom kursu: kliknite ovde.

Instruktor: Marijo Kržić, CH Practitioner
· Certified Trainer,
· Certified Hypnotist,
· Member of: American Alliance of Hypnotists
· Member of: The International Hypnosis Association (Marijo Kržić je "Regional Member Relations Coordinator")

Bonus: Doživotna onlajn podrška!

VAŽNE NAPOMENE:
Rezervacije za kurs su obavezne. Za sticanje sertifikata potrebno je položiti završni ispit. Mi vam garantujemo da ćete na kursu steći dovoljno znanje da uspešno rešite ispitne zadatke. Ukoliko to iz nekog razloga ne učinite, imaćete priliku za "popravni" potpuno besplatno.


prijavite se za kurs

U fokusu, aktuelno, novo

WEBMASTERI
Zaradite preko Websajta
prodajom naše e-knjige.  Detalji...