Pravila o privatnosti

Ovaj pravilnik je izrađen da bismo demonstrirali našu opredeljenost za zaštitu privatnosti. Sledeći tekst prikazuje informacije o postupcima ovog web sajta.

Reklame

Za reklamiranje na našem web sajtu koristimo usluge treće kompanije. Ove reklame mogu sadržati kolačiće (cookies). Kako mi ne koristimo kolačiće ni u jednom delu ovog web sajta, samim tim ni nemamo pristup eventualnim informacijama koje prikuplja reklamna agencija.

Formular za registraciju

Formulari za registraciju na našem web sajtu traže od posetilaca da nam daju neke od ličnih podataka (na primer svoje ime, email, adresu i sl.).

Kontakt informacije koje se na ovaj način prikupe koriste se isključivo za međusobnu komunikaciju, informacije o našoj agenciji i slično. Lični podaci posetioca se takođe mogu iskoristiti za slanje promotivnih materijala nekih od naših partnera. Međutim, ni jedna informacija ni u jednom momentu neće biti data ili razmenjena sa bilo kojom trećom stranom.

Posetioci dodatno mogu sami izabrati da li žele da ubuduće primaju nače emailove.

Eksterni linkovi

Ovaj web sajt može sadržati linkove ka drugim web sajtovima. Mi ne odgovaramo za pravila o privatnosti, kao ni sadržaj takvih web sajtova.

Javni forumi

Ovaj web sajt može sadržati sobe za čatovanje, forume, poruke i slično. Molimo vas da ne zaboravite da svaka informacija, koja se iznese u ovakvim sadržajima, praktično postaje javna informacija i zbog toga posebno obratite pažnju kada na ovaj način iznosite svoje lične podatke.

Izbor/Odustajanje

Naš web sajt daje posetiocima mogućnost da izaveru da primaju ili odustanu od primanja promotivnih, marketinških i drugih informacija vezano za naš web sajt ili ponude naših partnera.

Pristup podacima

Ovaj web sajt korisnicima ne pruža mogućnost izmene prethodno datih ličnih podataka.

Kontakt sa nama

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za privatnost, običaje ovog web sajta, ili drugo, možete nas kontaktirati na info@newera.co.rs

U fokusu, aktuelno, novo

WEBMASTERI
Zaradite preko Websajta
prodajom naše e-knjige.  Detalji...