+381 665 416 415

10 minuta sna

Relaksirajte se uz pomoć hipnoze
Poklanjamo vam 10 minuta sna

Besplatan hipnotički audio zapis

Hipnotički audio zapisi predstavljaju hipnozu bez hipnoterapeuta, to su audio seanse koje pomažu da se prevaziđu neki životni problemi. Efekat ovakvih audio snimaka je gotovo isto kao i kod tretmana "uživo", s tom prednošću da ih možete slušati kad hoćete i koliko hoćete.

Ovo je POTPUNO BESPLATAN hipnotički audio zapis koji od nas dobijate na poklon. Traje samo 10 minuta i njegov cilj je da zameni sat vremena spavanja.

Kada ste umorni i kada vam se prispava, a iz nekog razloga je potrebno da ostanete budni, ovaj audio snimak će vam za deset minuta relaksirati i telo i um, kao da ste sat vremena spavali dubokim snom.

Ovaj tekst je koristila američka vojska kako bi vojska na frontu povratila energiju i budnost i prilagođen je za koriščenje u svakodnevnim životnim situacijama.

Siguran sam da nećete propustiti ovu jedinstvenu priliku
da besplatno isprobate hipnozu.
Dovoljno je da popunite donji formular i preuzmete audio snimak.

Preuzmite odmah
Prijava na naše novosti (ukoliko ne želite da dobijate informacije, izaberite "Ne"): Da Ne

Važna napomena: Ovo je HIPNOTIČKI AUDIO ZAPIS i ne preporučuje se njegovo korišćenje odnosno slušanje ukoliko vozite ili radite, jer ulaskom u hipnotičko stanje u tim situacijama možete izazvati nesreću i povrediti sebe ili druge.

Za slušanje na računaru vam je potreban bilo koji audio plejer (kao što su Windows Media Player, WinAmp i slično.), a za slušanje preko HiFi opreme bilo koji uređaj koji podržava mp3 audio zapis.