O nama

Upoznajte Complete Restoration Therapytm

Marijo Kržić, autor i trener

Ova metoda je direktan rezultat svega onog što sam radio dugi niz godina: 30 godina iskustva sa hipnozom, 20 godina iskustva sa NLP-om, više od 20 godina u radu sa ljudima, istraživanju i razvoju novih saznanja i tehnika, 7 napisanih knjiga, veliki broj održanih kurseva i gomila članaka u novinama, časopisima i tako dalje..

Ono za čime sam tragao bila je brza i efikasna univerzalna metoda koja može da se primeni za veliki broj problema, a koju će moći da radi svaki terapeut. CRT je upravo to: ova terapija se izvodi u 3 seanse dan za danom i ne zahteva posebno predznanje terapeuta zato što se može (maltene) naučiti i izvoditi "napamet", nezavisno od toga šta je problem koji muči klijenta.

Pogledajte video za više detalja

NewEra škola za hipnozu

NewEra promoviše potpuno nove i do sada široj javnosti uglavnom nepoznate veštine. Organizujemo različite tipove seminara i predavanja od 2009. godine, kako u Srbiji tako i širom regiona. Od seminara za lični razvoj, preko sertifikacije terapeuta za NLP i hipnoterapiju, pa sve do obuke profesionallaca u prodaji, marketingu i menadžmentu.

Dugi niz godina u edukaciji garantuju kvalitetna predavanja maksimalno fokusirana na temu, bez gubljenja vremena na nebitne detalje - kvalitet koji dolazi samo sa iskustvom. Obuku organizujemo kako za grupe (u učionici), tako i pojedinačno (privatne časove) preko Interneta.

Complete Restoration Therapytm

Marijo Kržić je višedecenijski istraživač i praktičar hipnoze, autosugestije, NLP-a i drugih srodnih disciplina. Razvio je različite metode, tehnike i vežbe za lično unapređenje, prevazilaženje navika, negativnih automatski okidača i slično. Autor je i više knjiga iz oblasti savremene psihologije. Tako je nastao i Complete Restoration Therapytm, kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja kao i iskustva u radu sa klijentima.

0 Zadovoljnih polaznika kurseva
0 Godina u organizaciji obuke
0 Originalnih seminara i kurseva
0 Izdatih sertifikata
Svedočanstva

Zadovoljni terapeuti i klijenti

Javite se i raspitajte za detalje!