Kako se koristi

Proces

Sve se završava u tri seanse

01

Priprema klijenta

Definisanje cilja terapije, podizanje entuzijazma i vere u uspeh, priprema za terapeutski deo.

02

Osnovno čišćenje

Pronalaženje i uklanjanje različitih uzroka neželjenog ponašanja.

03

Zatvaranje procesa

Dostizanje cilja, obezbeđivanje neophodnih resursa i programiranje za buduće uspehe.

Primena

CRT pomaže kod sledećih tema

Depresija i anksioznost

Depresija, anksioznost, manjak samopouzdanja... sve su to posledice negativnih iskustava. CRT vam pomaže da se očistite od uticaja prethodnih trauma kako biste buduće odluke i postupke donosili i radili u skladu sa svojim željama.

Strahovi i nesigurnost

Nebitno da li su vaši strahovi opravdani ili iracionalni, CRT će vas odvesti do samog izvora i pomoći vam da ih se u potpunosti oslobodite. I sve to bez potrebe za suočavanjem ili ponovnim proživljavanjem događaja iz prošlosti.

Dečiji problemi

CRT je odličan za rad sa decom, jer ona uživaju da se igraju sa vizuelizacijom. Deca često ne mogu razumeti uzroke svojih problema, ali kroz igru i simboliku mogu se suočiti sa njima i osloboditi ih se, a to je upravo ono što im pruža CRT.

Međuljudski odnosi

Problemi u komunikaciji, stidljivost, manjak samopoštovanja, pa isto tako i nestrpljivost, netrpeljivost, nedostatak razumevanja i mnoge druge teme su tipični obrasci ponašanja koje CRT briše kao gumicom.

Personalni problemi

Nezadovoljstvo samim sobom, kontrola besa, lične sposobnosti i performanse, samopouzdanje, emocionalni problemi, kao i lično unapređenje bilo koje vrste je nešto gde se CRT efikasno primenjuje za brze i trajne promene.

Dostizanje ciljeva

Šta god da je pred vama: novi početak ili trenutni izazovi, projekti ili ciljevi bilo koje vrste, CRT ne samo da će vam pomoći da „programirate“ sebe na pravi način, već i da obezbedite neophodne resurse kako unutrašnje, tako i spoljašnje.