+381 665 416 415

Smanjite kilograme

Mršavite uz pomoć hipnoze
Izgubite kilograme uz pomoć hipnoze

Unapredite svoj život uz pomoć hipnoze
Smanjite neželjene obline sa vašeg tela

Na tržištu postoje mnogi proizvodi i mnoge tehnike za jednu od najvećih "boljki" današnjeg čoveka: višak kilograma. Pogrešan način ishrane, loša hrana i navika da se emocije smiruju jelom, dovele su do toga da polovina čovečanstva nosi teret u vidu viška kilograma. Međutim, taj višak se može izgubiti veoma brzo i veoma jeftino i što je najbitnije uz promenu karaktera i navika, zahvaljujući čemu se kilogrami neće "vraćati".

Ovaj hipnotički audio zapis ne zahteva ni mnogo vremena ni mnogo odricanja. Ovo je alat koji će vam pomoći da promenite svoje stavove i navike prema hrani i načinu ishrane. Njegov cilj je da vam pomogne da počnete da razmišljate o sebi kao osobi idealne građe i time pokrene vašu unutrašnju snagu koja će vas dovesti do željenog cilja: gubitka viška kilograma, vraćanja samopouzdanja i vedrijeg života.

Klasični programi dijete zahtevaju mnogo novca i odricanja i veoma često ih ljudi napuštaju pre nego dostignu željeno. Hipnoza će vam pomoći da istrajete sve dok potpuno ne budete zadovoljni.

Koristeći ovaj program pokrenućete snagu volje za koju niste ni znali da je posedujete. Ukoliko redovno budete slušali ovaj audio zapis, prijatno ćete biti iznenađeni kada primetite da vaši kilogrami iz dana u dan nestaju, a da se vi osećate ispunjeniji i srećniji.

Ovaj proizvod slobodno možete da koristite i uz neke druge dijetetske preparate, odnosno tehnike ili sredstva za mršavljenje iako će raditi potpuno efikasno i bez njih.

Siguran sam da nećete propustiti ovu jedinstvenu priliku da unapredite svoje zdravlje i svoj život. Poručite odmah i istog momenta ćete preuzeti MP3 audio fajl.

Mršavljenje uz pomoć hipnoze je visoko efikasna i pre svega potpuno zdrava metoda! Procenat uspešnosti je preko 80%!

Poručite odmah
Kliknite na donje dugme i bićete prebačeni na sigurnu stranicu procesora za plaćanje (PayPal).
Cena je izražena u eurima i iznosi 37 Eur.
Po uspešno izvršenom plaćanju bićete automatski preusmereni na stranicu za preuzimanje hipnotičkog audio zapisa.

Ukoliko nemate mogućnost plaćanja karticom, popunite formular i biće vam poslate instrukcije za bankarsko plaćanje.
Prijava na naše novosti (ukoliko ne želite da dobijate informacije, izaberite "Ne"): Da Ne
Za slušanje na računaru vam je potreban bilo koji audio plejer (kao što su Windows Media Player, WinAmp i slično.), a za slušanje preko HiFi opreme bilo koji uređaj koji podržava mp3 audio zapis.