+381 665 416 415

Sertifikati specijalizacije

Sertifikati specijalizacije za hipnoterapeute
Sertifikati specijalizacije
za hipnoterapeute


Postanite prepoznatljivi kao hipnoterapeut specijalizovan za određenu oblast!

Kako se na tržištu povećava broj aktivnih hipnoterapeuta (a ujedno i raste samo tržište, odnosno sve je više klijenata), logično je da u jednom momentu neko poželi da se specijalizuje za jednu određenu oblast. Tim povodom, od sada kod nas možete završiti obuku i steći poseban sertifikat specijaliste za određenu temu.

Newera ponovo izlazi u susret sertifikovanim profesionalcima i drugim pojedincima koji imaju želju da podignu svoju praksu i svoj biznis na potpuno novi nivo!


Kome je kurs namenjen?

Svim vrstama terapeuta, trenerima, savetnicima, koučevima, hipnoterapeutima, lekarima, psiholozima, psihijatrima, praktičarima alternativnih metoda itd., odnosno svima onima koji žele da terapeutski pristupe uklanjanju izvora problema kroz prošle živote.

Prvi put u regionu!
Sertifikati specijalizacije za hipnoterapeute!

Kako do ovog sertifikata?

Proces je veoma jednostavan i sastoji se iz obuke i ispita. Obuka traje oko 10 sati i na njoj objašnjavamo specifičnosti jedne specijalizacije - izabrane teme, različite pristupe u hipnoterapiji i radu sa klijentom. Obuka je za sada isključivo 1 na 1, putem Skajpa. Nakon obuke vrši se supervizija - polaznik treba da dostavi 3 (tri) studije slučajeva potpisanih od strane klijenta, a jedna od njih treba da se dostavi i u vidu snimka (audio ili video).

Zbog čega ovakvi zahtevi za sticanje ovih sertifikata?

Pa jednostavno zbog toga što želimo da specijalisti za neku temu to zaista i rade, dakle da se bave klijentima, a ne samo da ređaju diplome po zidu. To će ujedno biti i neka vrsta garancije kvaliteta naših sertifikovanih polaznika, a sigurno će i pozitivno uticati na vrednost sertifikata svih onih koji ih budu stekli.Trenutno su na raspolaganju sledeće specijalizacije:

 • - Quit smoking Specialist (Specijalista za ostavljanje pušenja)
  Sadržaj kursa: Generalne napomene i preporuke. Različite metode za postizanje rezultata. Saveti za pripremu klijenta. Saveti i napomene (za klijenta) za period posle. Intervjuisanje klijenta. Različite ideje/primeri za ugradnju u skript.
 • - Weight loss Specialist (Specijalista za mršavljenje)
  Sadržaj: Uvodne napomene. Zašto je hipnoza dobra (za mršavljenje). Različiti faktori koji utiču na rizik od gojaznosti: fizički, emocionalni i drugi. Korisne preporuke i saveti. Različite ideje/primeri za ugradnju u skript.
 • - Fear management Specialist (Specijalista za strahove)
  Sadržaj: Strahovi vs. fobije. Rad na temi stresa. Rad na različitim podgrupama poremećaja anksioznosti: generalna anksioznost, PTSD, panični poremećaji itd. Strahovi i regresija. Različite ideje/primeri za ugradnju u skript.
 • - Hypnotic Regression Specialist (Specijalista za regresiju)
  Sadržaj kursa: Teorija: ponašanje, emocije, opraštanje. Hipnoza i memorija, korisni principi i napomene. Vežbe regresije (sa klijentom). Opšte napomene i korisni pristupi i metode. Primeri skripti.
  Napomena: tema kursa nisu prošli životi već rad sa regresijom – prisećanjem na događaje iz prošlosti i razrešavanje uzroka klijentovog problema.

Šta je preduslov za pohađanje ovih kurseva?

Preduslov je da ste sertifikovani kao hipnoterapeut. Ukoliko to još uvek niste i želite da se obučite, pogledajte naš kurs za sticanje ovog sertifikata.

U zemljama sa razvijenom hipnoterapijom, specijalisti u određenoj oblasti imaju i do 20 puta više klijenata na tu temu u odnosu na druge hipnoterapeute!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za kurseve specijalizacije, pišite nam.

Kurs specijalizacija
Prijavite se za kurs
Prijava na naše novosti (ukoliko ne želite da dobijate informacije, izaberite "Ne"): Da Ne