+381 665 416 415

Konačno buđenje

Konačno buđenje
Seminar "Konačno buđenje"


"Rasanjivanje" za one koji rade na sebi

Mnogi su razumeli da ispravnim stavovima i pravilnim razmišljanjem mogu „privući“ željene okolnosti i prilike, kako bi sebe i svoj život razvili onako kako priželjkuju. Postoji mnogo literature i filmova na ovu temu, ali svi oni daju samo delić odgovora, a metode i vežbe koje preporučuju nisu uvek prihvatljive za svakog.

Poštovani prijatelji!

Mnogi od vas su se "probudili" shvatajući ulogu i snagu sopstvenih misli, značaj "zakona privlačenja" i slično. Sigurno ste počeli da radite na sebi, kontrolišete svoje misli meditacijama, afirmacijama, vizuelizacijom i slično. Međutim, za većinu promene dolaze veoma sporo ili ih čak i nema, ma koliko bili "zahvalni", "pozitivni" i slično. I upravo ovaj seminar je nešto što će vam pomoći da otklonite "greške" kojih možda niste ni svesni. "Seminar nad seminarima", kako ga je jedan od polaznika nazvao, seminar koji će vas konačno probuditi! Ako imate želje i ako ste doneli odluke kojima biste da unapredite svoj život, neka vam ovaj seminar pomogne da to i ostvarite.

Od autora najpopularnijih domaćih knjiga na temu zakona privlačenja i snage uma ("Snaga je u nama", "Koraci do uspeha" i "Mislima do bogatstva"...) stiže nam nekadašnji seminar "Filozofija življenja" potpuno prerađen, dopunjen i proširen. Mnogi su pokušavali da vas probude, a mi vam nudimo:

Konačno buđenje!


Prepun iznenađujućih i za neke (ispostaviće se) šokantnih podataka, kao i brzih, ekspresnih tehnika za brze promene, seminar i radionica "Konačno buđenje" nije klasična priča o "zakonu privlačenja" i slično, već podrazumeva da ta znanja već posedujete i praktikujete neke vežbe.

Ovo je seminar koji će vam pokazati gde grešite i pokazati koliko često ste fokusirani na "negativno" a da to i ne primećujete.


Ovaj seminar je jedinstven u regionu i pruža vam mnogo toga:

  • Naučićete kako nastaju navike i kako ih je lako osloboditi se.
  • Po prvi put ćete saznati gde su vam krajnji dometi - nešto što do sada još uvek niste čuli, a verovatno niste ni svesni!
  • Naučićete tajnu vizuelizacije - i više vam ni jedan kurs na tu temu neće biti potreban.
  • Naučićete moćne tehnike: za brzo uklanjanje negativnog raspoloženja i misli, za suočavanje sa najdubljim negativnim uverenjima, za oslobađanje od automatskog negativnog razmišljanja i mnoge druge.
  • Saznaćete Teslinu tajnu fokusa i kreativnosti!
  • Saznaćete istinu o nastanku "zakona privlačenja"!
  • I još mnogo toga drugog

I na kraju, seminar će naučiti polaznike kako da se pravilno fokusiraju, kako da vežbaju svoje misli, a predložiće i najefikasnije tehnike za trenutnu promenu raspoloženja, za promenu generalnih stavova i za automatsko ponavljanje afirmacija, na podsvesnom nivou.

Autor i predavač Marijo Kržić je svojim čitaocima i polaznicima kurseva poznat kao neko ko pomera granice. Ovo je seminar na kojem ih on rasteže do nemogućeg i pretvara u realno. Ovo nije seminar za lenje i dokone, niti za one koji traže čarobni štapić, s kojim bi da dođu do promena bez imalo truda. Ovo je seminar za vas koji radite na sebi i nakon kojeg će sve što radite i vežbate MORATI da počne da vam donosi rezultate.

Ovaj seminar nije klasična priča o "zakonu privlačenja", snazi uma i slično, već on podrazumeva da ta znanja već posedujete!

Sadržaj seminara "Konačno buđenje":

I DEO – Ustaj, zvonilo je!

Kada govorimo o „zakonu privlačenja“, šta je to što zaista privlači: da li su „zahvalnost“, „emocija“ i slično baš potrebni? Odgovor će mnoge iznenaditi.
Pretpostavimo da radite na sebi i kontrolišete svoje misli, kako biste sebi privlačili samo željei na stanja. Međutim, niste ni svesni da često radite upravo suprotno i to ćemo vam DOKAZATI!
Ko su najveći „lažni autoriteti“ kojima slepo verujemo i zbog kojih ne možemo da se oslobodimo neželjenih dubokih uverenja?
TEHNIKA za samostalno otklanjanje duboko usađenih negativnih stavova.
Koje su to osnovne (lične) kočnice zbog kojih nam je teško da se pomerimo ili ostvarimo ciljeve?
Da li postoje nagoni i instinkti i koja je stvarna uloga emocija?
TEHNIKA za trenutni prekid negativnih misli ili emocija (u roku od 5 sekundi)!
Gde se krije „opasnost“ pri vežbanju (vizuelizacije, afirmacija, zahvalnosti i sl.)
Kako nastaju navike (u ponašanju, reakcijama i drugo) i TEHNIKE kako ih ukloniti

II DEO – Dokle idemo?

Sveti gral kao sakriveno znanje o našim sposobnostima – pravi odnos između čoveka i božanskog
Vizuelizacija, najmoćnija tehnika, kao nešto što NE MORA DA SE VEŽBA ako poznajete kako funkcioniše – a to ćete upravo saznati
Tajna vrhunske kreativnosti – šta je to što je „ubija“ – Teslina „tajna“
Gde su nam krajnji dometi – kao zaključak svega što smo čuli
Gde su nam krajnji dometi – idemo i korak dalje, nešto što nikada do sada niste čuli, kompletno nova teorija - objašnjenje i predlog vežbi
Razgovor sa polaznicima i diskusija

Svedočanstvo jednog polaznika
  • Konacno budjenje??? Pravi naziv za ovaj izuzetan seminar. Koliko smo “uspavani” shvatismo na samom pocetku Mariovog izlaganja, a uputstva i alati dobijeni za kratko vreme, sluze i sada za vracanje svojoj suštini. Zahvalna❤️Seminar za svaku preporuku!

Ukoliko radite na sebi ali vam ne uspeva da afirmišete sopstveni život onko kako biste želeli, ne očajavajte. Većina ljudi pravi iste greške a da ih u opšte nije svesna i zato ćete ih nakon ovog seminara svesti na minimum.
Sledeći termin

Napomena:

Zbog ograničenog broja mesta na seminaru rezervacije su obavezne!

Registrujte svoje mesto na seminaru:
Prijava na naše novosti (ukoliko ne želite da dobijate informacije, izaberite "Ne"): Da Ne