+381 665 416 415

Kvantna grupna mediterapijatm

Kvantna grupna mediterapijatm

Predstavljamo vam jedan od najmoćnijih programa za totalnu promenu!

Zamislite mesto gde možete osloboditi svoj um, transformisati svoje emocije i pronaći unutrašnji mir. Kvantne grupne mediterapije su dizajnirane da vam pomognu da otključate svoj puni potencijal kroz jedinstvenu kombinaciju kvantne psihologije i grupne hipnoterapije.


Dobrodošli u kvantne grupne mediterapijetm

Kvantne grupne mediterapijetm predstavljaju jedinstven pristup ličnom razvoju i isceljenju, kombinujući principe kvantne psihologije i moć grupne meditacije. Ovaj program je dizajniran da vam pomogne da prevaziđete unutrašnje blokade, poboljšate svoje emocionalno blagostanje i postignete veći uspeh u svim aspektima života.

Šta su kvantne grupne mediterapijetm?

Kvantne grupne mediterapijetm kombinuju principe kvantne fizike sa grupnom meditacijom ili terapijom kako bi se postigao holistički pristup blagostanju uma, tela i duha.
Kvantna psihologija se zasniva na ideji da je svest dinamična i međusobno povezana na kvantnom nivou. Grupna hipnoterapija koristi ovu osnovu kako bi kreirala sinergiju među učesnicima, omogućavajući dublje isceljenje i transformaciju. Tokom seansi, koristimo tehnike meditacije, vođene vizualizacije i hipnotičke sugestije da biste postigli svoje ciljeve.

Marijo Kržić
Marijo Kržić: "Grupni aspekt ovih sesija omogućavajući učesnicima da stvore atmosferu pozitivne energije i transformacije."

Kako kvantne grupne mediterapijetm mogu da vam pomognu?


Transformacija negativnih uverenja

Identifikujte i preobrazite ograničavajuća uverenja koja vas sprečavaju da postignete svoje ciljeve.

Unapređenje ličnih potencijala

Razvijte samopouzdanje i motivaciju kako biste ostvarili svoje snove i ciljeve.

Kreiranje pozitivne budućnosti

Manifestujte željene ishoda i kreirajte budućnost kakvu želite.

Emocionalno isceljenje i oslobađanje od traume

Prepoznavanje, razumevanje i isceljenje emocionalnih rana koristeći grupnu energiju i kvantne metode.

Prevazilaženje prokrastinacije

Prevazilaženje odlaganja i povećanje produktivnosti kroz kvantne sugestije i grupnu podršku.

Stres menadžment i opuštanje

Upravljanje stresom i postizanje dubokog opuštanja koristeći kvantne vizualizacije i meditacije.

Kreiranje sreće i pozitivnog stava

Razvijanje pozitivnog stava prema životu i kreiranje osećaja sreće kroz kvantne afirmacije.

Osnaživanje samopouzdanja i samopoštovanja

Jačanje unutrašnje snage i samopoštovanja kroz kvantne sugestije i grupnu podršku.

Unapređenje kreativnosti i inovativnog razmišljanja

Podsticanje kreativnosti i inovativnog razmišljanja kroz kvantne metode i grupnu stimulaciju.

Fizičko isceljenje i zdravlje

Korišćenje kvantne svesti za podršku fizičkom zdravlju i isceljenju tela kroz meditacije i sugestije.

Jačanje osećaja pripadnosti

Osetite snagu zajedništva i podrške kroz duboku povezanost sa grupom.

Balansiranje emocija i energije

Postignite unutrašnju ravnotežu i harmoniju kroz balansiranje vaših emocija i energije.

Finansijsko blagostanje i prosperitet

Seanse koje pomažu u promeni finansijskih uverenja i kreiranju obilja kroz kvantne paradigme.

Ljubav i partnerski odnosi

Rad na poboljšanju ljubavnih i partnerskih odnosa kroz kvantne tehnike i grupnu podršku.

Povezivanje sa unutrašnjom mudrošću

Povežite sa svojim unutrašnjim vodičem i iskoristite svoju intuiciju za donošenje boljih odluka.


Program i fleksibilnost

"Kvantne grupne mediterapijetm" je serija grupnih hipnoterapeutskih seansi koje koriste principe kvantne psihologije i moć grupne meditacije kako bi unapredile emocionalno i duhovno blagostanje učesnika. Svaka sesija kombinuje vođene meditacije, hipnotičke sugestije i grupnu dinamiku kako bi se postigao holistički pristup samorazvoja i zajedništva.

Kvantne grupne mediterapijetm se održavaju jednom nedeljno putem Interneta, pružajući vam priliku da se postepeno i temeljno razvijate. Sa prisustvom na 8 različitih seansi, kompletiraćete naš program i postići dublje razumevanje i unutrašnji rast. Seanse se izvode uživo i u grupi i traju oko pola sata.

Za jednu fiksnu cenu, imaćete pristup seansama tokom punih 6 meseci, što vam omogućava da prisustvujete ukupno 24 seanse i da tri puta prođete kroz čitav ciklus. Ova fleksibilnost vam omogućava da učestvujete u seansama tempom koji vam najviše odgovara i da maksimalno iskoristite svaki trenutak.

Osetite pozitivne promene već nakon jedne seanse!

Svedočenja naših polaznika

 
Bivši polaznici
preduzetnica, Beograd

"Kroz ove seanse sam uspela da prevaziđem duboko ukorenjena ograničavajuća uverenja koja su me sprečavala da postignem svoje ciljeve. Osećaj zajedništva je bio ključan za moje emocionalno isceljenje. Sada vodim uspešan posao i osećam se samopouzdano kao nikada ranije."

 
Bivši polaznici
inženjer, Novi Sad

"Nisam bio siguran šta da očekujem kada sam se prijavio, ali rezultati su nadmašili sva moja očekivanja. Naučio sam da upravljam stresom, a sada bolje razumem i svoje emocije i znam kako da ih balansiram. Preporučujem svima!"

 
Bivši polaznici
učiteljica, Sarajevo

"Uvek sam se borila sa prokrastinacijom i manjkom samodiscipline. Kroz kvantne grupne mediterapije sam uspela da prevaziđem ove prepreke i pronađem unutrašnju motivaciju. Sada sam mnogo efikasnija u svom poslu i imam više vremena za stvari koje volim."

 
Bivši polaznici
marketinški stručnjak, Zagreb

"Kvantne grupne mediterapije su mi pomogle da otkrijem svoju unutrašnju snagu i kreativnost. Osećaj zajedništva u grupi je bio neverovatan. Sada imam jasniju viziju svojih ciljeva i način kako da ih ostvarim. Toplo preporučujem svima koji žele da unaprede svoj život."

 
Bivši polaznici
dizajnerka, Beograd

"Ove seanse su bile pravo otkrovenje za mene. Naučila sam kako da balansiram svoje emocije i pronađem unutrašnji mir. Sada se osećam smireno i fokusirano, i spremna sam za nove izazove u životu."

 
Bivši polaznici
student, Novi Sad

"Kao student, često sam bio pod stresom i borio se sa organizacijom vremena. Kvantne grupne mediterapije su mi pomogle da pronađem unutrašnji balans i bolje upravljam svojim obavezama."

 
Bivši polaznici
IT stručnjak, Niš

"Rad u IT industriji može biti izuzetno stresan i iscrpljujući. Kvantne grupne mediterapije su mi pomogle da pronađem unutrašnji mir i balans u svakodnevnim obavezama, a omogućile su mi i da se oslobodim stresa i povećam produktivnost. Sada se osećam energičnije i motivisanije."

 
Bivši polaznici
menadžer, Ljubljana

"Kvantne grupne mediterapije su mi pomogle da otkrijem kako da postignem unutrašnju harmoniju i balans između posla i privatnog života. Ove seanse su bile pravo osveženje, pružajući mi alate za upravljanje stresom i razvijanje pozitivnog stava."

 
Bivši polaznici
umetnica, Novi Sad

"Kao umetnica, često se borim sa kreativnim blokadama i samokritičnošću. Kvantne grupne mediterapije su mi pomogle da se oslobodim ovih blokada i pronađem novu inspiraciju. Sada stvaram sa više slobode i samopouzdanja."

 
Bivši polaznici
psiholog, Beograd

"Kao psiholog, bila sam skeptična prema kombinaciji kvantne psihologije i grupne hipnoterapije. Međutim, ove seanse su mi otvorile nove perspektive i alate za rad na sebi. Naučila sam kako da dublje istražim svoje emocije i osećam se ispunjenije i povezanije sa sobom i drugima. Ove seanse su zaista promenile moj život."

 
Bivši polaznici
profesor, Banja Luka

"Kvantne grupne mediterapije su mi pružile dublje razumevanje mojih emocionalnih obrazaca i načina kako da ih preobrazim. Osećaj zajedništva u grupi je bio ključan za moje emocionalno isceljenje. Naučio sam da ostanem smiren i fokusiran, što je značajno unapredilo moj rad sa učenicima. Preporučujem ove seanse svima koji žele da unaprede svoj život."

 
Bivši polaznici
ekonomista, Beograd

"Osećao sam se zaglavljeno u svom poslu i životu, bez jasnog puta napred. Kvantne grupne mediterapije su mi pomogle da prepoznam i preobrazim ograničavajuća uverenja koja su me sprečavala da napredujem. Sada se osećam motivisanije i fokusiranije nego ikada. Preporučujem ove seanse svakome ko želi da unapredi svoj život."

Unapredite svoj život kroz redovne seanse

Naš program je organizovan na način da vam pruži kontinuiranu podršku i napredak tokom šest meseci. Uz jednu cenu, dobićete pristup na ukupno 24 seanse, a svakom seansom ćete biti korak bliže ka postizanju svojih ciljeva i unutrašnje transformacije. Prijavite se sada i započnite svoje putovanje ka boljoj verziji sebe.

Seanse su dizajnirane tako da generalno pokriju sledeće teme:

  • Oslobađanje od stresa i anksioznosti
  • Prevazilaženje prokrastinacije
  • Povećanje samopouzdanja
  • Unapređenje odnosa
  • Postizanje ciljeva
  • Balans emocija
  • Povećanje kreativnosti
  • Osećaj pripadnosti i zajedništva

Često postavljana pitanja

Šta je preduslov za pohađanje ovih seansi?

- Samo dobra volja i odlučnost da se promenite i unapredite svoj život.

Kako funkcioniše kvantna psihologija?

- Kvantna psihologija koristi principe kvantne fizike za istraživanje svesti i međusobnih veza između uma, tela i energije.

Koliko traje program?

- Program traje šest meseci, sa ukupno 24 seanse koje se održavaju jednom nedeljno. Podeljen je u osam različitih seansi koji se ponavljaju kroz tri ciklusa.

Šta ako moram da propustim neke seanse?

- Nije neophodno da prisustvujete svim seansama. I samo jedna seansa može u mnogome da unapredi vaš život, mada mi preporučujemo da se kompletera ciklus od 8 seansi. Iz tog razloga imate pristup programu punih 6 meseci, odnosno ukupno 24 seanse kako biste se uskladili sa svojim slobodnim vremenom.

Koliko se program izvodi?

- Seanse se izvode u grupi, uživo putem Interneta, preko aplikacije Zoom.

Da li je program siguran?

- Da, program vode sertifikovani hipnoterapeuti sa dugogodišnjim iskustvom.

Ne čekajte da život prođe pored vas. Prijavite se danas za kvantne grupne mediterapijetm i počnite svoju transformaciju ka boljoj verziji sebe. Naša zajednica čeka da vas podrži na vašem putu ka uspehu i unutrašnjem miru.

Kontaktirajte nas sada kako biste saznali više i rezervisali svoje mesto u našem programu. Vaša budućnost počinje ovde!

Sledeći termini terapija
Želim da se prijavim za "Kvantne grupne mediterapijetm"

Kliknite da platite putem PayPal-a:


Ukoliko nemate mogućnost plaćanja PayPal-on popunite donju prijavu i poslaćemo vam sve neophodne informacije:

Prijava na naše novosti (ukoliko ne želite da dobijate informacije, izaberite "Ne"): Da Ne