+381 665 416 415

Sertifikovani hipnoterapeut

Sertifikovani hipnoterapeut
Postanite sertifikovani hipnoterapeut

Možete brzo i lako postati sertifikovani hipnoterapeut sa međunarodno priznatom kvalifikacijom. Sve što je potrebno je da nam se javite.

Poštovani prijatelji!

Da li biste voleli da imate moć da za samo tridesetak minuta nekome ulešate dan ili čak život? Ukoliko imate iskrenu želju da pomažete ljudima, a da pri tom i zaradite, vi možete da postignete oba! Verujem da je pomaganje drugima da prevaziđu svoje probleme nešto što većinu ljudi interesuje, a kada se pri tome može i zaraditi, onda je zadovoljstvo obostrano.

Hipnoterapija je veština kojom možete pomoći sebi i drugima na mnogim poljima:

 • Da se ostave cigarete ili izgube kilogrami
 • Da se steknu sigurnost i samopouzdanje
 • Da se odvikne od neželjenih navika
 • Unaprediti lični i poslovni život i odnose sa drugima
 • Unaprediti zdravlje
 • Unaprediti sposobnosti
 • Rešiti se različitih strahova i fobija
 • Pomoći mladima da ostvare svoje potencijale
 • Promeniti način razmišljanja i očekivanja
 • Uneti pozitivne promene u svoj i živote drugih
 • Pomoći sportistima da steknu pobedničko razmišljanje
 • I još mnogo toga - mogućnosti su gotovo neograničene: motivacija, relaksacija, poverenje, kontrola stresa, grickanje prstiju, stidljivost, učenje, pamćenje, a u medicini: lečenja, stomatologija, hronični bolovi, migrena, opekotine, astma, psorijaza, fantomski ud i tako dalje...
Da li je to moguće?
Činjenica je da postoje programi obuke koji traju i po nekoliko stotina sati. Međutim, hipnoza je jednostavna veština koja se brzo može naučiti, uz pravi program i iskusnog trenera. Da se ne lažemo: iako je ovo zaista jednostavna veština, ona svejedno spada u one koje se usavršavaju čitavog života. I zato ćemo vam mi dati sve što vam je potrebno da započnete - sve preko toga možete steći samo kroz lično iskustvo. A kada kažemo da započnete, mislimo da započnete kao sposoban i vešt hipnoterapeut.

Ovo je jedinstvena prilika da obezbedite sebi mesto na ekskluzivnom seminaru.
Postanite sertifikovani hipnoterapeut i počnite da pomažete sebi i drugima!

Svedočanstvo jednog polaznika
 • Poštovani gospodine Kržiću. Kao višedecenijski terapeut prošao sam mnogo kurseva, seminara i raznih predavanja, koji su imali za cilj da unaprede moja znanja i pomognu mi u poslu. Iskreno, isprva sam bio skeptičan prema vašem kursu. Morate me razumeti: nisam znao ništa o hipnozi i očekivao sam da su potrebni meseci da se ona uspešno savlada i stoga sam očekivao da na vašem kursu dobijem početno znanje, koje bih kasnije nadograđivao. Bio sam više nego iznenađen vašem pristupu predavanju, već od prvog dana. Jasno, precizno, konkretno - šta više čovek da poželi. Nakon samo dvadeset sati vašeg kursa, ja, koji nisam imao nikakvog iskustva, bez problema primenjujem hipnozu na svojim klijentima. Uspešno, naravno. Moram da istaknem da ste izvrstan edukator, koji tačno zna šta i kako da prenese svojim polaznicima. Toplo vas preporučujem.

Svi naši polaznici su obučeni i sposobni da hipnotišu istog momenta kada odslušaju kurs. Bez izuzetaka!

Evo o čemu ćete slušati na kursu:

* Uvod u hipnozu

Razjašnjenje misterije. - Uvodna priča o hipnozi i hipnoterapiji - Zašto i kako kontrolisati i urediti okruženje - O odgovornosti hipnotizera itd.

* Šta pre same hipnoze

Šta je i zašto je bitan predgovor - Najčešće zablude/strahovi u vezi hipnoze - Različitih nivoi svesti i nivoi hipnotičkog transa - Informacije koje možete podeliti sa svojim klijentima itd.

* Indukcija i produbljavanje

Svrha i pravilna upotreba indukcije - Jednostavni i laki načini da indukujete bilo koga u hipnotičko stanje - Testovi sugestibilnosti - Znaci hipnotičkog transa - Produbljavanje itd.

* Amnezija i prekid transa

Zašto nam je potrebna amnezija - Načini za iniciranje amnezije - Šta treba znati o prekidu transa - Pravilan i efikasan način za prekid transa itd.

* Uvod u hipnoterapiju

Razjašnjenje misterije. - Uvodna priča o hipnozi i hipnoterapiji - Zašto i kako kontrolisati i urediti okruženje - O odgovornosti hipnotizera itd.

* Zašto hipnoterapija deluje

Osobine ljudskog uma - Kada sugestija zapravo deluje - Šta mi to "radimo u glavi" klijenta

* Terapeutski tekstovi (skripte)

Šta su skripte - Kako ih pisati i modifikovati - Šta raditi sa tekstovima drugih hipnotizera - Ekskluzivna metoda za brzu prepremu terapeutskog teksta - Kako se odnositi prema problemima itd.

* Napredne metode

Hipnoterapija u snu - Autohipnoza (samohipnoza) itd. - Brze indukcije - Dave Elman indukcija - Grupna hipnoza - Analitički klijenti itd.


Uz sve ovo dobićete gomilu preporuka, malih trikova i zanimljivih saveta.

I to nije sve! Dolaskom na kurs, pored znanja koje ćete steći dobijate i sledeće bonuse:

- Pristup onlajn trening centru sa svim materijalima, forumom, primerima itd. (vrednost 247 EUR)

- Četiri jednosatna termina telefonske podrške za sva pitanja/konsultacije. (vrednost 200 EUR)

- Mogućnost učlanjenja u The International Hypnosis Association

- Sertifikati* koje ćete s ponosom pokazivati na svom zidu

- Doživotna besplatna onlajn podrška (vrednost - neprocenjiva!)

*sertifikati se dobijaju po uspešno položenim ispitnim zadacima

Nakon sticanja sertifikata, a u zavisnosti od svog prethodnog obrazovanja, stičete i pravo da se potpisujete kao: "Klinički hipnoterapeut" ili "Psiho-hipnoterapeut".

Sledeći termin onlajn kursa

Napomena:

Zbog ograničenog broja mesta rezervacije su obavezne!
Obuka može da se dogovori i privatno, 1 na 1 i takva se izvodi putem Skajpa. Cena ovakve obuke je viša u odnosu na cenu u učionici. Ukoliko ste zainteresovani za privatne časove, popunite donji formular i naznačite to u napomeni.

Registrujte svoje mesto na kursu
Prijava na naše novosti (ukoliko ne želite da dobijate informacije, izaberite "Ne"): Da Ne