+381 665 416 415

Sertifikovani hipnoterapeut

Sertifikovani hipnoterapeut
Postanite sertifikovani hipnoterapeut

Možete brzo i lako postati sertifikovani hipnoterapeut sa međunarodno priznatom kvalifikacijom. Sve što je potrebno je da nam se javite.

Poštovani prijatelji i buduće kolege!

Da li ste ikada sanjali o veštini koja može doneti radost, zdravlje i pozitivne promene vama i ljudima oko vas? Da li želite da započnete nešto što će se razvijati čitavog života, a pri tome možete i zaraditi? Ako je vaš odgovor da, upustite se na putovanje sa nama, a mi ćemo vam preneti višedecenijsko iskustvo i omogućiti vam da postanete sertifikovani hipnoterapeut

Hipnoterapija je sredstvo koje omogućava promene na mnogim poljima života:

 • Da se ostave cigarete ili izgube kilogrami
 • Da se steknu sigurnost i samopouzdanje
 • Da se odvikne od neželjenih navika
 • Da se unaprede zdravlje i različite sposobnosti
 • Da se rešite strahova i fobija
 • Da ostvarite svoje potencijale
 • Da promenite način razmišljanja i očekivanja
 • Da unesete pozitivne promene u svoj i živote drugih
 • I još mnogo toga - mogućnosti su gotovo neograničene!
Da li je to moguće?
Da, moguće je! Iako postoje programi obuke koji traju stotine sati, hipnoza se brzo može naučiti uz pravi program i iskusnog trenera. Pridružite nam se i mi ćemo vam pružiti sve što ti je potrebno da započnete ovu fascinantnu karijeru. Daćemo vam sve što vam je potrebno da započnete - sve preko toga možete steći samo kroz lično iskustvo. I kada kažemo da započnete, mislimo da započnete kao sposoban i vešt hipnoterapeut.

Ovaj seminar je šansa da postanete sposoban i vešt hipnoterapeut, uz priznatog terapeuta i iskusnog trenera koji je mnogima pomogao da uspešno primenjuju hipnozu na svojim klijentima

Svedočanstva polaznika
 • Poštovani gospodine Kržiću. Kao višedecenijski terapeut prošao sam mnogo kurseva, seminara i raznih predavanja, koji su imali za cilj da unaprede moja znanja i pomognu mi u poslu. Iskreno, isprva sam bio skeptičan prema vašem kursu. Morate me razumeti: nisam znao ništa o hipnozi i očekivao sam da su potrebni meseci da se ona uspešno savlada i stoga sam očekivao da na vašem kursu dobijem početno znanje, koje bih kasnije nadograđivao. Bio sam više nego iznenađen vašem pristupu predavanju, već od prvog dana. Jasno, precizno, konkretno - šta više čovek da poželi. Nakon samo dvadeset sati vašeg kursa, ja, koji nisam imao nikakvog iskustva, bez problema primenjujem hipnozu na svojim klijentima. Uspešno, naravno. Moram da istaknem da ste izvrstan edukator, koji tačno zna šta i kako da prenese svojim polaznicima. Toplo vas preporučujem.

 • Marijo me oduševio jednostavnošću i dubinom. Cijenim i poštujem njegov rad. To je bogata riznica iskustva prožeta dubokim znanjem. Njegove edukacije su praktične i konkretne. Upisala sam gotovo sve što je akademija NewEra imala u ponudi ( hipnoza, regresija, specijalizacija za fobije, mršavljenje i strahove te CRT ) i moram reći da sam presretna. Usadio mi je sigurnost i vjeru da mogu odmah započeti s radom. Mislim da je to zapravo najvažnije, jer bez samouvjerenosti ne možeš biti dobar hipnotizer. Rezultati s klijentima su genijalni i to me jako veseli. Moje tople preporuke! Karmen

Svi naši polaznici su obučeni i sposobni da hipnotišu istog momenta kada odslušaju kurs. Bez izuzetaka!

Evo o čemu ćete slušati na kursu:

* Uvod u hipnozu

Razjašnjenje misterije. - Uvodna priča o hipnozi i hipnoterapiji - Zašto i kako kontrolisati i urediti okruženje - O odgovornosti hipnotizera itd.

* Šta pre same hipnoze

Šta je i zašto je bitan predgovor - Najčešće zablude/strahovi u vezi hipnoze - Različitih nivoi svesti i nivoi hipnotičkog transa - Informacije koje možete podeliti sa svojim klijentima itd.

* Indukcija i produbljavanje

Svrha i pravilna upotreba indukcije - Jednostavni i laki načini da indukujete bilo koga u hipnotičko stanje - Testovi sugestibilnosti - Znaci hipnotičkog transa - Produbljavanje itd.

* Amnezija i prekid transa

Zašto nam je potrebna amnezija - Načini za iniciranje amnezije - Šta treba znati o prekidu transa - Pravilan i efikasan način za prekid transa itd.

* Uvod u hipnoterapiju

Razjašnjenje misterije. - Uvodna priča o hipnozi i hipnoterapiji - Zašto i kako kontrolisati i urediti okruženje - O odgovornosti hipnotizera itd.

* Zašto hipnoterapija deluje

Osobine ljudskog uma - Kada sugestija zapravo deluje - Šta mi to "radimo u glavi" klijenta

* Terapeutski tekstovi (skripte)

Šta su skripte - Kako ih pisati i modifikovati - Šta raditi sa tekstovima drugih hipnotizera - Ekskluzivna metoda za brzu prepremu terapeutskog teksta - Kako se odnositi prema problemima itd.

* Napredne metode

Hipnoterapija u snu - Autohipnoza (samohipnoza) itd. - Brze indukcije - Dave Elman indukcija - Grupna hipnoza - Analitički klijenti itd.


Uz sve ovo dobićete gomilu preporuka, malih trikova i zanimljivih saveta.

I to nije sve! Dolaskom na kurs, pored znanja koje ćete steći dobijate i sledeće bonuse:

- Pristup onlajn trening centru sa svim materijalima, forumom, primerima itd. (vrednost 247 EUR)

- Četiri jednosatna termina telefonske podrške za sva pitanja/konsultacije. (vrednost 200 EUR)

- Mogućnost učlanjenja u International Hypnosis Association bez dodtnog polaganja

- Sertifikati* koje ćete s ponosom pokazivati na svom zidu

- Doživotna besplatna onlajn podrška (vrednost - neprocenjiva!)

*sertifikati se dobijaju po uspešno položenim ispitnim zadacima

Nakon sticanja sertifikata, a u zavisnosti od svog prethodnog obrazovanja, stičete i pravo da se potpisujete kao: "Klinički hipnoterapeut" ili "Hipno-psihoterapeut".

Sledeći termin onlajn kursa

Napomena:

Zbog ograničenog broja mesta rezervacije su obavezne!
Obuka može da se dogovori i privatno, 1 na 1 i takva se izvodi putem Skajpa. Cena ovakve obuke je viša u odnosu na cenu u učionici. Ukoliko ste zainteresovani za privatne časove, popunite donji formular i naznačite to u napomeni.

Registrujte svoje mesto na kursu
Prijava na naše novosti (ukoliko ne želite da dobijate informacije, izaberite "Ne"): Da Ne