+381 665 416 415

Pozitivna transformacija

Pozitivna transformacija

Unapredite svoj život i svoje zdravlje, jer to je VAŠ život!

Specijalni NewEra paket za kompletnu pozitivnu transformaciju!

Vreme je da preusmerite pažnju na najvažniju osobu u svom životu - sebe. Zaboravite na brige drugih ljudi i posvetite se isključivo sopstvenom blagostanju i sreći. Naša akcija povodom 15 godina rada škole nudi vam specijalni paket koji ima za cilj da vam pomogne da prepoznate važnost lične transformacije i da vas motiviše da donesete odluku koja će promeniti vaš život.

Možda se pitate zbog čega je važno da se fokusirate na sebe. Pa, istina je da ste vi osnova svega što radite. Kako se vi osećate, kako se brinete o sebi i kako se razvijate, odraziće se na sve aspekte vašeg života - od odnosa s drugima do vaše produktivnosti i zadovoljstva. Ako se ne posvetite sebi, kako možete očekivati da pružite svoj maksimum u drugim područjima?

Naša ponuda je jedinstvena i usmerena ka vašem ličnom rastu i pozitivnoj transformaciji. U okviru kampanje, nudimo vam ekskluzivne alate koji će vam pomoći da ostvarite željene promene. Bez obzira da li želite unaprediti svoju fizičku kondiciju, raditi na emocionalnom blagostanju ili proširiti svoje horizonte kroz obrazovanje i razvoj, imamo sve što vam je potrebno.

I ono što je još bolje, čitav paket proizvoda u ponudi je dostupan sa neverovatnih 95% popusta u odnosu na redovnu cenu! Da, dobro ste pročitali. Verujemo da je transformacija nešto što bi trebalo biti dostupno svima, stoga smo osigurali da naša cena bude pristupačna i da vam omogući da sebi priuštite ove neverovatne alate za lični razvoj.

 

Gde sve ovaj program može da vam pomogne?

 • Da prekinete prokrastinaciju (odlaganje i odugovlačenje)

 • Da eliminišete uverenja koja vas ograničavaju

 • Da popravite zdravlje

 • Da unapredite pozitivno razmišljanje i optimizam

 • Da eliminišete loš "self imidž"

 • Da unapredite odnose sa drugim ljudima

 • Da postanete osoba od ideje i akcije

 • Da napredujete i usavršavate se

 • Da prevaziđete uticaj negativnih događaja iz prošlosti

 • I tako dalje - mogućnosti su neograničene!


Ne čekajte više. Ovo je vaš trenutak. Odlučite da se posvetite sebi i da preuzmete kontrolu nad sopstvenim životom VEĆ SADA! Iskoristite priliku koju vam pružamo da započnete svoje putovanje ka boljoj verziji sebe. Prijavite se za naš program i dozvolite nam da vam pomognemo da dostignete svoje ciljeve.

Neka ova godina bude vreme u kojem ćete se ponovo otkriti, ojačati svoje samopouzdanje i procvetati. Jer kada vi budete srećni i ispunjeni, cela vaša okolina će osetiti pozitivnu promenu.

Prijavite se odmah i iskoristite ovu jedinstvenu priliku za sopstveni razvoj i transformaciju.

Ne zaboravite, vi ste najvažnija osoba u vašem životu. Ovo je prilika da se posvetite isključivo sebi!

VAŽNA NAPOMENA!

 • Ova kampanja je vaš podsetnik da je važno da se posvetite sebi i da napravite pozitivne promene u svom životu.
 • Da biste ostvarili svoje ciljeve, nudimo vam ekskluzivne alate za lični razvoj i transformaciju - sve to sa neverovatnih 95% POPUSTA!
 • Bez obzira da li želite unaprediti svoje fizičko zdravlje, razviti samopouzdanje, eliminisati ograničenja, istražiti nove hobije ili steći nova znanja, naš program ima sve što vam je potrebno!

Šta se sve nalazi u paketu?


Totalni reset - hipnotički audio zapis

Jedna od najmoćnijih hipnotičkih seansi, TOTALNI RESET je hipnotički audio koji vam omogućava da se oslobodite negativnih uticaja, preživljenih trauma i drugih loših događaja iz prošlosti i da zahvaljujući tome vaše buduće odluke, reakcije i postupci budu daleko više u skladu sa onom što želite da ostvarite u životu. Doživite značajne promene i unapredite određene segmente svog života, otklone prepreke i pokrenite se u željenom smeru. Pa čak i do nivoa da okrenete svoj život za 180 stepeni i potpuno se preporodite.

Magnet za novac - radna sveska

E-knjiga "Magnet za Novac" je vaš vodič ka ostvarivanju finansijskog obilja i postizanju veće fokusiranosti na ciljeve. Svakodnevno se suočavamo s raznim izazovima i pritiscima koji utiču na našu sposobnost da postignemo finansijsku nezavisnost. Tajna uspeha leži u jasnoj definiciji ciljeva i usmeravanju svoje energije prema ostvarenju tih ciljeva. Ova radna sveska će vas naučiti kako da se pravilno postavite prema novcu i obilju na način koji će vam pomoći da preokrenete tok stvari u vašu korist.

Protokol 21 dan - samostalni trening

21-dnevni protokol za ličnu transformaciju je revolucionarna metoda za brze i trajne promene. Cilj ovog protokola jeste da kompletno promeni vaše navike i ponašanje, a da promene koje postignete postanu trajne - i sve to samo za 21 dan - da u svoj život unesete pozitivne promene u razmišljanju, stavovima, pogledu na život, odnosu sa drugim ljudima, načinima na koje donosite odluke i na kraju da to postane vaša nova, pozitivna navika.

Totalna relaksacija - hipnotički audio zapis

Opustite svoj um i svoje telo uz ovaj hipnotički audio zapis. Ponekad je mišićna napetost jedina prepreka za srećan i udoban život i ovaj audio će vam pomoći da tu prepreku savladate.Totalna relaksacija je specijalni hipnotički program koji će vas trenirati da opustite i relaksirate svoje telo svaki put kada vam je to potrebno.

Brza samohipnoza - tehnika za samostalni rad

Autosugestija i samohipnoza je najefikasnija metoda za lične promene. Ova jednostavna metoda ne zahteva nikakvo predznanje ili trening. Ona vam omogućava da uvedete sebe u hipnotičko stanje prostim čitanjem određenog hipnotičkog teksta, nakon čega ćete vizuelizovati svoj cilj sa ciljem da se on ureže u vašu podsvest.

Korak ka sjajnijoj godini - radna sveska

Ova e-knjiga je vaš vodič ka transformaciji i ostvarenju najbolje verzije sebe. Kroz osam inspirativnih poglavlja istražićete retrospektivu, postavljati pametne ciljeve, analizirati i poboljšavati ključne aspekte svog života, vežbati um i telo, fokusirati se na produktivnost, formulirati planove i naučiti kako da pratite napredak kroz lični dnevnik.

Ukupna tržišna cena svih pojedinačnih proizvoda je oko 300 Eur - a vi dobijate čitav paket sa velikih 95% popusta, za samo 15 Eur!


Nema više izgovora. Nema više odlaganja. Sada je pravi trenutak da donesete odluku koja će promeniti vaš život. Naš program vam nudi sve alate koji su vam potrebni za lični rast i pozitivnu transformaciju.

A ono što je najuzbudljivije, sve ovo vam je dostupno sa neverovatnih 95% popusta! Naša misija je da omogućimo svima pristup ličnom razvoju i transformaciji bez obzira na finansijske mogućnosti. Želimo da se ova prilika pruži svima koji su spremni da naprave korak napred i posvete se sebi.

Nemojte više čekati. Ovo je vaše vreme. Ovo je vaša prilika da započnete sopstveno putovanje ka sreći, ispunjenju i ličnom uspehu. Prepustite nam da vam pružimo podršku i alate koji su vam potrebni za postizanje života kakav zaslužujete.

Poručite odmah i pripremite se za nezaboravan period ličnog rasta i transformacije. Program "Pozitivna transformacia" vas čeka otvorenih ruku nudeći vam mnogo toga. Zaslužujete najbolje.

Da, želim da poručim vaš paket proizvoda

"Pozitivna transformacija"!

Kliknite na PayPal dugme da poručite:

p.s. Po izvršenom plaćanju ne zatvarajte prozor, PayPal će vas automatski preusmeriti na stranicu za preuzimanje knjige.

Ukoliko nemate mogućnost plaćanja karticom, popunite donji formular i biće vam poslate instrukcije za bankarsko plaćanje.

Prijava na naše novosti (ukoliko ne želite da dobijate informacije, izaberite "Ne"): Da Ne

Hvala vam na poverenju!